Aluminium kozijnen

Is uw woning of bedrijfspand toe aan nieuwe kozijnen? Kies dan voor aluminium kozijnen van Fenestro Gevelbeheer, de aangewezen specialist op het gebied van aluminium deuren, kozijnen en schuifpuien. Wij bieden u namelijk producten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Wij leveren alleen topproducten met een lange levensduur. Daarnaast kunt u kiezen uit een groot assortiment van deuren en kozijnen. En natuurlijk zijn alle producten zeer aantrekkelijk geprijsd. Dat kan omdat we gebruik maken van de nieuwste machines.

Voordelen van aluminium kozijnen

Moderne ramen, deuren, schuifdeuren, vouwwanden en (vlies)gevels van aluminium geven uw huis een strak design en zorgen ervoor dat u goed beschermd bent tegen inbrekers. Ze vergen nauwelijks onderhoud en daarbij is aluminium een uiterst duurzaam en stevig materiaal. Het gaat lang mee, is oneindig recyclebaar en leidt ook tot minder energieverbruik. De kozijnen zijn thermisch isolerend (in combinatie met het juiste glas) doordat de profielen aan de binnen- en buitenkant op professionele wijze van elkaar zijn gescheiden. Maak kennis met de vele vormen, kleuren, bedieningen en combinatiemogelijkheden.

Duidelijk over uw aluminium kozijnen

Bij Fenestro houden we van duidelijkheid. U hoeft geen offerte aan te vragen maar kunt direct online de prijs berekenen. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Ook ziet u direct of de kozijnen geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze uitgebreide webshop.

Zelf meten

Fenestro biedt altijd een scherpe prijs. Dat kan omdat u zelf kosten kunt besparen. Daarom kunt u bij ons zelf uw aluminium kozijnen inmeten. Fenestro biedt uitstekende meetinstructies, zodat u snel en eenvoudig uw kozijnen zelf kunt inmeten en later kunt monteren. Stap voor stap wordt alles aan u uitgelegd. Mocht u er zelf toch niet uitkomen, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar om advies te geven. Door zelf te meten bespaart u flink op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs- en kwaliteitverhouding bieden. Want de klant staat bij ons altijd voorop.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om aluminium kozijnen te plaatsen? Bekijk dan rustig onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.