Aluminium kozijnen

Is uw woning of bedrijfspand toe aan nieuwe kozijnen? Kies dan voor aluminium kozijnen van Fenestro, de aangewezen specialist op het gebied van aluminium deuren, kozijnen en schuifpuien. Wij bieden u namelijk producten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Wij leveren alleen topproducten met een lange levensduur. Daarnaast kunt u kiezen uit een groot assortiment van deuren en kozijnen. En natuurlijk zijn alle producten zeer aantrekkelijk geprijsd. Dat kan omdat we gebruik maken van de nieuwste machines.

Duidelijk

Bij Fenestro houden we van duidelijkheid. U hoeft geen offerte aan te vragen maar kunt direct online de prijs berekenen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. U ziet ook direct of de kozijnen geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze uitgebreide webshop.

Zelf meten

Fenestro biedt altijd een scherpe prijs. Dat kan omdat u zelf kosten kunt besparen. Daarom kunt u bij ons zelf uw aluminium kozijnen inmeten. Fenestro biedt uitstekende meetinstructies, zodat u snel en eenvoudig uw kozijnen zelf kunt inmeten en later kunt monteren. Stap voor stap wordt alles aan u uitgelegd. Mocht u er zelf toch niet uitkomen, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar om advies te geven. Door zelf te meten bespaart u flink op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs- en kwaliteitverhouding bieden. Want de klant staat bij ons altijd voorop.

Voordelen

Veel mensen kiezen voor aluminium kozijnen. Dat is logisch, want deze kozijnen zijn onderhoudsarm en gaan jarenlang mee. Daarnaast isoleren aluminium kozijnen ook nog eens als de beste. Voor zowel thermische isolatie als akoestische isolatie zijn aluminium kozijnen een goede keus. Daarnaast is aluminium een zeer praktisch materiaal en zijn de kozijnen geschikt voor iedere woning of bedrijfspand. U geeft uw woning ook een eigentijdse uitstraling. Er zijn daarom al veel bedrijven en particulieren overgestapt op aluminium ramen en deuren.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om aluminium kozijnen te plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.