Aluminium pui  

Op zoek naar een kwalitatief goede aluminium pui voor een aantrekkelijke prijs? Dan moet u bij Fenestro zijn. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van aluminium deuren en kozijnen. En we leveren alleen maar producten van hoge kwaliteit. Natuurlijk altijd tegen een scherpe prijs. Een aluminium pui van Fenestro kent eigenlijk alleen maar voordelen. U kunt altijd kiezen uit een groot assortiment. En onze topproducten hebben een lange levensduur. En als laatste kunnen we u een aantrekkelijke prijs bieden. Dat kan omdat we gebruik maken van de nieuwste machines en zeer efficiënt werken.

Duidelijkheid

Bij Fenestro houden ze van duidelijkheid. U kunt dus snel en eenvoudig zelf uw aluminium pui samenstellen en bestellen. Het is niet nodig om eerst een offerte aan te vragen. Nee, u kunt gewoon online zelf de prijs van uw product berekenen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze uitgebreide webshop. En als u extra informatie wenst, is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Makkelijke meten

Niet alleen het bestellen is eenvoudig, u kunt ook makkelijk uw aluminium pui zelf inmeten. Hiermee bespaart u flink wat kosten. Fenestro heeft een uitstekende meetinstructie, zodat u snel en eenvoudig uw kozijn, deur of pui zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het beste kunt meten. Mocht u er zelf toch niet uitkomen, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven. Door zelf te meten bespaart u flink op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs- en kwaliteitverhouding bieden.

Voordelen

We zetten nog graag de voordelen van aluminium voor u op een rijtje. Het is sterk en onderhoudsarm materiaal. Daarnaast zijn aluminium kozijnen, deuren en puien vochtbestendig, stof- en vuilafstotend. Bovendien zijn de kozijnen kleurvast en hebben ze een erg lange levensduur. Tot wel 50 jaar lang. Aluminium werkt sterk isolerend zodat u ook nog kunt besparen op stookkosten. En aluminium ziet er strak uit. Uw huis of bedrijfspand krijgt een eigentijdse uitstraling. Er zijn daarom al veel bedrijven en particulieren overgestapt op aluminium ramen en deuren.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om een aluminium pui te plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.