Aluminium ramen

Kiest u voor aluminium ramen? Dan bent u bij Fenestro aan het juiste adres. Wij maken namelijk aluminium ramen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Een raamkozijn of deur van Fenestro biedt u veel voordelen. Wij leveren alleen topproducten met een lange levensduur. U kunt daarnaast kiezen uit een groot assortiment aan kozijnen. En alle kozijnen zijn aantrekkelijk geprijsd. Door onze nieuwste machines kunnen we snel en efficiënt werken en zijn wij in staat onze kozijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden.

Webshop

In onze uitgebreide webshop kunt u snel en eenvoudig online uw aluminium ramen bestellen. Bij ons is het niet nodig om een offerte aan te vragen om achter de prijs van de kozijnen te komen, de prijzen kunt u namelijk online eenvoudig zelf berekenen. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. U ziet meteen waar u aan toe bent. Wij houden van overzichtelijkheid.

Zelf meten

Natuurlijk wilt u zo veel mogelijk kosten besparen. Fenestro heeft daarom een uitstekende meetinstructie gemaakt, zodat u snel en eenvoudig uw aluminium ramen zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw kozijnen het beste kunt opmeten.

Door zelf te meten bespaart u flink op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs- en kwaliteitverhouding bieden. Mocht u er zelf toch niet helemaal uitkomen, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om advies te geven.

Voordelen van aluminium ramen

Aluminium ramen hebben veel voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Ze zijn sterk en onderhoudsarm. Daarnaast zijn aluminium kozijnen vochtbestendig, stof- en vuilafstotend. Bovendien zijn de kozijnen kleurvast en hebben ze een gemiddelde levensduur van wel 50 jaar. De aluminium ramen zorgen voor goede isolatie zodat u ook nog kunt besparen op stookkosten. En nog een voordeel: uw kozijnen zien er elegant en eigentijds uit. Er zijn daarom al veel bedrijven en particulieren overgestapt op aluminium ramen en deuren. U kunt bij Fenestro ook terecht voor een bijpassende deur, schuifpui of schuifdeur.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om aluminium ramen te laten plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.