Aluminium schuifdeur

Voor een aluminium schuifdeur moet u bij Fenestro zijn. Dit bedrijf is namelijk de specialist op het gebied van aluminium deuren en kozijnen. Bij ons vindt u alleen producten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Een aluminium schuifdeur van Fenestro kent eigenlijk alleen maar voordelen. Zo leveren wij alleen topproducten met een lange levensduur. Daarnaast is ons assortiment van deuren en kozijnen groot. Er zit altijd wel iets bij dat bij uw woning of bedrijfspand past. En alle producten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Dat kan omdat we gebruik maken van de nieuwste machines en zeer efficiënt werken.

Eenvoudig

U kunt bij Fenestro snel en eenvoudig uw aluminium schuifdeur bestellen. Bij ons is het niet nodig om eerst een offerte aan te vragen. U kunt namelijk snel en eenvoudig online de prijs van uw product berekenen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij houden namelijk van duidelijkheid. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze uitgebreide webshop.

Makkelijke meten

Om zoveel mogelijk kosten te besparen, kunt u bij Fenestro uw aluminium schuifdeur zelf inmeten. Dat klinkt misschien moeilijk maar dat is het absoluut niet. Fenestro heeft een uitstekende meetinstructie, zodat u snel en eenvoudig uw schuifdeur zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw aluminium schuifdeur het beste kunt opmeten. Mocht u er zelf toch niet uitkomen, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar om advies te geven. Door zelf te meten bespaart u flink op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs- en kwaliteitverhouding bieden. Want de klant staat bij ons altijd voorop.

Voordelen van aluminium schuifdeur

Aluminium is een sterk materiaal en heeft veel voordelen. Zo is aluminium duurzaam en onderhoudsarm. Daarnaast zijn aluminium kozijnen en deuren vochtbestendig, stof- en vuilafstotend. Bovendien zijn de kozijnen kleurvast en hebben ze een erg lange levensduur. De aluminium schuifdeur zorgt voor goede isolatie zodat u ook nog kunt besparen op stookkosten. En aluminium ziet er strak uit. Uw huis of bedrijfspand krijgt een eigentijdse uitstraling. Er zijn daarom al veel bedrijven en particulieren overgestapt op aluminium ramen en deuren.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om een aluminium schuifdeur te plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.