Aluminium schuifpui

Denkt u erover om een schuifpui te laten plaatsen? Kies dan voor een aluminium schuifpui. Bij Fenestro bent u dan aan het goede adres. Fenestro is namelijk de specialist op het gebied van aluminium deuren en kozijnen. En levert daarnaast ook schuifpuien en schuifvouwwanden. Een aluminium schuifpui van Fenestro heeft veel voordelen. Wij leveren namelijk alleen topproducten met een lange levensduur. We hebben een groot assortiment van deuren en kozijnen. En natuurlijk zijn al onze producten zeer aantrekkelijk geprijsd. Dat kan omdat we gebruik maken van de nieuwste machines en efficiënt werken.

Bestellen

Bij Fenestro kunt u snel en eenvoudig online bestellen. Wij werken namelijk niet met offertes waarin we de prijs van uw aluminium schuifpui berekenen. Nee, dat kunt u heel eenvoudig en snel zelf doen op onze website. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij houden namelijk van duidelijkheid. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze uitgebreide webshop.

Zelf meten

Fenestro kan een scherpe prijs berekenen omdat u zelf veel kosten kunt besparen. Bijvoorbeeld door zelf uw aluminium schuifpui in te meten. Moeilijk? Dat valt reuze mee. Fenestro heeft namelijk een uitstekende meetinstructie, zodat u snel en eenvoudig uw kozijnen zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw schuifpui het beste kunt opmeten. Blijkt het toch lastig? Geen probleem, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om advies te geven. Door zelf te meten bespaart u flink op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs- en kwaliteitverhouding bieden. Want de klant staat bij ons altijd voorop.

Onderhoudsarm

Aluminium heeft veel voordelen. Zo is dit materiaal sterk en onderhoudsarm. Daarnaast is een aluminium schuifpui vochtbestendig, stof- en vuilafstotend. Daardoor heeft uw schuifpui een lange levensduur. De aluminium schuifpui zorgt voor goede isolatie zodat u ook nog kunt besparen op stookkosten. En natuurlijk ziet een aluminium schuifpui er strak en eigentijds uit. Er zijn daarom al veel bedrijven en particulieren overgestapt op aluminium ramen en deuren.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om een aluminium schuifpui te plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.