Aluminium schuifvouwwand

Wilt u een schuifvouwwand plaatsen? Kies dan voor een aluminium schuifvouwwand van Fenestro. Fenestro is namelijk de specialist op het gebied van aluminium deuren en kozijnen. En levert daarnaast ook schuifpuien en schuifvouwwanden. Ons kenmerk is dat we producten leveren van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een aluminium schuifvouwwand van Fenestro heeft nog meer voordelen. Zoals een lange levensduur en weinig onderhoud. Daarnaast kunt u altijd kiezen uit een groot assortiment. Ons bedrijf maakt gebruik van de nieuwste en modernste machines. Daarom kunnen we u topproducten tegen een lage prijs aanbieden.

Bestellen

Bij Fenestro houden we van duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons snel en eenvoudig online bestellen. Wij werken namelijk niet met offertes waarin we de prijs van uw aluminium schuifvouwwand berekenen. Nee, u kunt online snel en eenvoudig zelf de prijs berekenen van uw producten. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze uitgebreide webshop.

Zelf meten

Fenestro kan een scherpe prijs berekenen omdat u zelf veel kosten kunt besparen. Hoe dat in zijn werk gaat? Door bijvoorbeeld zelf uw aluminium schuifvouwwand in te meten. Dat klinkt moeilijk maar dat is hartstikke eenvoudig. Fenestro heeft namelijk een uitstekende meetinstructie voor u gemaakt, zodat u snel en eenvoudig uw kozijnen zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw schuifvouwwand het beste kunt opmeten. Blijkt het toch lastig? Geen probleem, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om advies te geven. Door zelf te meten bespaart u flink op montagekosten. Door deze formule kunnen wij onze klanten de beste prijs- en kwaliteitverhouding bieden. Want de klant staat bij ons altijd voorop.

Onderhoudsarm

Aluminium heeft veel voordelen ten opzichte van hout. Zo is dit materiaal sterk en onderhoudsarm. Daarnaast is een aluminium schuifvouwwand vochtbestendig, stof- en vuilafstotend. Daardoor heeft uw schuifvouwwand een lange levensduur. Aluminium werkt ook isolerend zodat u kunt besparen op stookkosten. En natuurlijk ziet een aluminium schuifvouwwand er strak en eigentijds uit. Er zijn daarom al veel bedrijven en particulieren overgestapt op aluminium ramen en deuren.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om een  aluminium schuifvouwwand te plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.