Bestel- en bezorginformatie Fenestro

U krijgt van Fenestro een orderbevestiging, zodra uw bestelling in de juiste orde is ontvangen. De bestelling wordt daarna doorgestuurd naar onze fabriek.

Als u een bestelling heeft geplaatst en u ontdekt dat u een fout heeft opgegeven, vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met Fenestro. Binnen 24 uur hoort u of uw bestelling kosteloos gewijzigd kan worden, of dat het niet meer mogelijk is.

Onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Voor deze producten vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. Als u twijfelt over de maatvoering, dan kunt u contact met ons op nemen.

Indien u een betaling doet per bankoverschrijving, zullen wij uw bestelling doorsturen naar onze fabriek, nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Na verwerking van uw bankoverschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Bestelinformatie

Zodra uw bestelling klaar is, kunt u de bestelling:

Aluminium ramen en deuren:

  • Ophalen: ophalen is standaard wanneer u een bestelling doet, ongeacht de grootte van uw bestelling en natuurlijk gratis. Zodra u van ons heeft vernomen dat wij uw bestelling gereed hebben klaarstaan, kunt u de bestelling afhalen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.  Dit kan op het adres: Zijlbergsestraat 31, 4921 CM MADE.

Laten bezorgen? Dat kan! Vul uw NAW-gegevens in bij de opmerkingen bij het afronden van uw bestelling, wij sturen u een aparte prijsopgave voor deze levering per mail.

Hang- en sluitwerk, rubbers en diversen:

  • Ophalen: ophalen is gratis, ongeacht de grootte van uw bestelling. Zodra u van ons heeft vernomen dat wij uw bestelling gereed hebben klaarstaan, kunt u de bestelling afhalen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.  Dit kan op het adres: Zijlbergsestraat 31, 4921 CM MADE.
  • Verzenden: de verzendkosten hiervoor die per pakketdienst worden verstuurd, bedragen € 6,10 in Nederland, hier buiten kan variëren. Wij leveren uitsluitend in de Europese unie en het Verenigd Koninkrijk.

Let op: Gedurende de zomer c.q. kerstvakantie is ons kantoor gesloten.
Bij contact kunt u de openingstijden zien.
De levertijd kan gedurende deze periode een kleine vertraging oplopen.

Prijzen

Prijzen worden exclusief BTW vermeldt en exclusief verzendkosten.

Bezorginformatie

Levertijd

Systeem: aluminium RAL kleur: 5-6 weken
Systeem: aluminium geanodiseerd: 6-7 weken
Fenestro Fast type 1 en Fenestro Fast type 2 RAL kleur 9010: ophaalgereed na 1 werkweek
Systeem: staal 5 weken

Hang- en sluitwerk, rubbers en diversen: op voorraad 2 werkdagen, anders 5 werkdagen.

Retour

Onze producten maken we speciaal voor u op maat (kozijnen) en besteld (hang- en sluitwerk, rubbers en diversen). Voor deze producten vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. Als u twijfelt over de maatvoering, dan kunt u contact met ons opnemen, u kunt namelijk uw bestelde artikelen niet retourneren.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via info@fenestro.nl of telefonisch (zie menu: contact).