Geplaatst op 25 september 2020

Direct raam type 1 en 2

Direct raam 1 en 2 nieuws

Exclusief bij ons!

Nu te bestellen bij Fenestro is het direct raamtype 1 en 2. Twee verschillende type ramenkozijnen die snel en betrouwbaar geleverd worden. Het snelle gedeelte komt van een levertijd van 1 week na bestelling in tegenstelling tot de 6 tot 8 weken die we hanteren voor andere kozijnen. Het betrouwbare gedeelte komt van het feit dat we het Schüco systeem handteren. Schüco is een kwalitatief hoogwaardig merk en heeft een goede garantie. Die wij ook uiteraard zullen handteren. Deze garantie duurt 5 jaar en kunt u terug vinden in onze algemene voorwaarden. Tevens heeft Fenestro voor deze twee type ramen ook een hele scherpe prijs en is zeer concurrerend met andere leveranciers van aluminium kozijnen.

Duitse onderdelen en ambacht

Deze raamkozijnen worden ambachtelijk gemaakt in onze fabriek. De onderdelen komen zo snel mogelijk uit de Schüco fabriek uit Duitsland geleverd aan onze fabriek. Diezelfde dag wordt het kozijn in elkaar gezet. Dan heeft u nog de keuze om er glas bij te laten komen. Dit heeft geen impact op de levering en dit zorgt ervoor dat het alsnog snel geleverd wordt. Het type 1 raamkozijn is standaard vast raamkozijn. Het type 2 raamkozijn is een standaard draai val raamkozijn en is voorzien van hang- en sluitwerk van de AvanTec SimplySmart branche van Schüco. Deze zijn ook te vinden in onze webshop.

Glas

Ons glas word uit een Nederlandse fabriek in Tilburg naar ons gebracht. Ook daar word een hoge kwaliteit gehanteerd en verzekerd. AGC levert dit snel en zorgvuldig aan bij ons en zal als u daar voor kiest los worden meegeleverd. Waarom doen we dit los vraagt u? Dat is om het glas beter te beschermen tijdens de rit. Als dit namelijk al in het kozijn zit is er een kans dat het breekt tijdens transport of dat het aan een van de zijden tegen het kozijn aan komt en er een scheur inkomt of een stukje er af komt. Het glas kunt u als optie aanvinken bij het bestellen van uw kozijn en word tegen een scherpe prijs aan u geleverd.

Klanttevredenheid

Verder hebben we al een aantal mensen blij mogen maken met hun Direct Type Raam 1 en/of 2. En hebben daar al een heel aantal positieve reacties over gehad van de klanten die het gekocht hadden na een aantal weken dat het bij hen erin zat. Dat proberen we vaker te doen om zo te weten of alles nog goed is en klanten tevreden zijn over hun producten en of we iets kunnen verbeteren. Als we iets kunnen verbeteren gaan we dit altijd zo snel mogelijk oppakken en veranderen zodat we altijd een hoge kwaliteit kunnen aanbieden.

Wilt u meer informatie over direct raam 1 en 2? Neem contact met ons op!