Schüco aluminium kozijnen

Gaat u voor duurzaamheid, kwaliteit en onderhoudsarm? Kies dan voor Schüco aluminium kozijnen bij Fenestro Gevelbeheer. Ons bedrijf is officieel leverancier en producent van Schüco, een innovatief Duits merk. Schüco is een van de grootste en bekendste kozijnprofielleveranciers ter wereld en wordt geroemd om de hoge kwaliteit die ze altijd leveren. Daarom kiest ook Fenestro voor Schüco aluminium kozijnen. Samen met Schüco maken we profielen voor kozijnen, deuren en puien. Ons bedrijf heeft de nieuwste machines in huis en we kunnen zeer efficiënt werken.  Zo kunnen we de beste kozijnen fabriceren. En dat altijd tegen een scherpe prijs.

Aluminium is duurzaam, stevig en vergt weinig onderhoud

Moderne ramen, deuren, schuifdeuren, vouwwanden en (vlies)gevels van aluminium geven uw huis een strak design en zorgen ervoor dat u goed beschermd bent tegen inbrekers. Ze vergen nauwelijks onderhoud en daarbij is aluminium een uiterst duurzaam en stevig materiaal. Het gaat lang mee, is oneindig recyclebaar en leidt ook tot minder energieverbruik. De kozijnen zijn thermisch isolerend (in combinatie met het juiste glas) doordat de profielen aan de binnen- en buitenkant op professionele wijze van elkaar zijn gescheiden. Maak kennis met de vele vormen, kleuren, bedieningen en combinatiemogelijkheden.

Schüco ramen

Design bepaalt het karakter van uw woning
Ramen zijn bepalend voor het karakter van uw woning en maken van uw huis een aangename plek. Ze brengen daglicht in woonruimtes, zorgen voor uitzicht en beschermen u tegen weersinvloeden. Daarnaast bieden ze design en comfort. Schüco besteedt bij de ontwikkeling van haar producten veel tijd aan de vormgeving van ramen.

Verschillende opties

Bij het bepalen van de vormgeving van uw ramen zijn er meerdere opties mogelijk. Als uw leverancier kunnen wij u hier ook altijd advies over geven. U kunt kiezen voor geheel vlakke ramen met een draaikiepvleugel die van binnen en buiten zichtbaar is. De vleugel bevindt zich aan de voorzijde in een vlak met de kozijnomranding en aan de binnenkant met een aanslag. Vlakke ramen zijn onder andere uitvoerbaar in de serie AWS 65. Daarnaast zijn er ook ramen met een verdiepte vormgeving. Aan de buitenkant is het kozijnprofiel (de omranding) 55 mm verdikt, waardoor het naar voren staat. Hierdoor ontstaat een optisch effect, zoals u dat misschien kent van traditionele houten kozijnen. Ramen met een verdiepte vormgeving zijn onder andere uitvoerbaar in de serie AWS 65. Bovendien zijn er modulaire combinaties met optionele vormgevingsprofielen mogelijk.

Ontwatering

Ramen moeten altijd worden ontwaterd. Bij voorkeur door middel van verborgen ontwatering of door zichtbare ontwatering met zwarte of grijze afwateringskapjes. aandacht aan vorm en kleur. Bij onze techniek speelt design ook een belangrijke rol. Zo werken wij bijvoorbeeld met eigen systeembeslag met verborgen scharnieren en kunt u grote raamoppervlakken realiseren door middel van slanke profilering. Dat is design waar u iedere dag opnieuw van geniet!

Schüco bediening

Schüco ramen zijn altijd uitgevoerd met een door Schüco zelf ontwikkeld systeembeslag (ook wel hang- en sluitwerk genoemd). Hierbij wordt de hoogste mate van betrouwbaarheid gegarandeerd. Doordat wij zowel het beslag als de profielen ontwerpen zijn deze perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor hebben onze ramen een extreem lange levensduur, vereisen ze weinig onderhoud, zijn grote afmetingen mogelijk en zijn ze makkelijk te bedienen.

Soorten bedieningen

Met Schüco AvanTec SimplySmart beslag kunt u ramen handmatig in de kiep- of draaistand zetten. Draaikiepramen kunnen ook automatisch worden bediend als ze worden voorzien van TipTronic beslag. Dit betekent dat een raam in kiepstand automatisch kan worden geopend of gesloten. De draaistand is handmatig te bedienen. Naast draaikiepramen zijn ook kiep-voor-draairamen mogelijk.

De volgorde van de bediening is hierbij omgedraaid en in afsluitbare stand wordt de draairichting geblokkeerd. Met behulp van de sleutel kan het raam worden ontgrendeld.

Gemak

Bij Fenestro hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Maar we houden ook van gemak. Gemak voor onze klanten. U kunt bij ons dan ook snel en eenvoudig zelf uw kozijn samen stellen en vervolgens bestellen. U hoeft dus niet eerst een offerte op te vragen en te wachten totdat wij een prijs hebben berekend. Dat kunt u makkelijk zelf online doen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Samenstellen

Wij kunnen Schüco aluminium kozijnen altijd tegen een scherpe prijs aanbieden. Dat kan omdat we gebruik maken van een speciale formule. U kunt kosten besparen door zelf uw kozijnen in te meten. Fenestro heeft een uitstekende meetinstructie voor u gemaakt, zodat u snel uw kozijn zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het beste kunt meten. Mocht u er zelf toch niet uitkomen, dan helpen onze deskundige medewerkers u graag verder.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om Schüco aluminium kozijnen te plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.