Schüco AWS 65

Schüco AWS 65
Schüco AWS 65 kozijn systeem.

De serie Schüco AWS 65 bestaat uit een modern systeem dat veel comfort biedt. Bij Fenestro kunt u terecht voor al uw aluminium Schüco ramen en kozijnen. Wij zijn officieel leverancier en producent van dit bekende en innovatieve merk. U kunt bij ons terecht voor verschillende series, zoals Schüco AWS 65. Dit systeem is geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen. Een ander voordeel van Schüco AWS 65 is dat het sterk isolerend is. U bespaart dus flink op energiekosten. Daarnaast ziet het er ook nog eens strak uit. De kozijnen van Schüco zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en onderhoudsarm. Samen met Schüco maken we profielen voor kozijnen, deuren en puien. Daarbij gebruiken we de nieuwste machines en kunnen daardoor efficiënt werken. Zo kunnen we altijd de beste kozijnen fabriceren. En dat tegen een scherpe prijs.

 

Voordelen van Schüco AWS 65

We zetten de voordelen van Schüco AWS 65 graag voor u op een rij. De kozijnen zijn sterk isolerend en voldoen aan de allerhoogste eisen wat betreft vormgeving en comfort. Daarnaast zijn ze duurzaam en onderhoudsvrij. U kunt ze zeer makkelijk schoonmaken en schilderen is niet nodig. Schüco kozijnen houden ook inbrekers op afstand en hebben een politiekeurmerk.  Het is dan ook niet gek dat al veel particulieren en bedrijven kiezen voor Schüco aluminium kozijnen.

Bestellen

We werken bij Fenestro dan ook graag samen met Schüco. U bent dan verzekerd van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het is ook nog eens makkelijk om zelf uw kozijn samen te stellen en vervolgens te bestellen. U bent misschien gewend eerst een offerte op te vragen maar dat is bij Fenestro niet nodig. U kunt gewoon online zelf de prijs van uw product berekenen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Inmeten van uw kozijn

Bij Fenestro kunt u makkelijk kosten besparen, bijvoorbeeld door het kozijn zelf in te meten. Het is helemaal niet moeilijk. Fenestro heeft een uitstekende meetinstructie voor u gemaakt, zodat u snel uw kozijn, deur of pui zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het beste kunt meten. Mocht u er zelf toch niet uitkomen, dan staan onze medewerkers altijd klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven.

Contact

Wilt u meer weten over Schüco AWS 65? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.