Schüco

Schüco kozijnen staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Zoekt u kozijnen waar u geen onderhoud aan heeft? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Fenestro kunt u terecht voor aluminium kozijnen van Schüco. Wij zijn officieel leverancier en producent van dit bekende merk. De kozijnen van Schüco zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en zijn onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken.  Samen met Schüco maken we profielen voor kozijnen, deuren en puien. We maken gebruik van de nieuwste machines en kunnen daardoor efficiënt werken. Zo kunnen we altijd de beste kozijnen fabriceren. En dat tegen een scherpe prijs.

Voordelen van Schüco

Kozijnen van Schüco hebben veel voordelen. Ze zijn duurzaam en gaan dus lange tijd mee. Daarnaast zijn alle kozijnen standaard voorzien van isolatieglas. Schüco kozijnen zijn voorzien  van meerkamerprofielen. Zo wordt een stilstaande luchtlaag gecreëerd. Daardoor zijn ze sterk isolerend, zowel op het gebied van warmte als geluid. Schüco kozijnen houden ook inbrekers op afstand en hebben een politiekeurmerk. Een ander groot voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn. Het is dan ook niet gek dat al veel particulieren en bedrijven kiezen voor Schüco aluminium kozijnen.

Bestellen van Schüco

Bij Fenestro maken we dus graag gebruik van Schüco kozijnen. U bent dan verzekerd van goede kwaliteit. Het is daarnaast ook nog eens makkelijk om zelf uw kozijn samen te stellen en vervolgens te bestellen. U bent misschien gewend eerst een offerte op te vragen maar dat is bij Fenestro niet nodig.  U kunt gewoon online zelf de prijs van uw product berekenen. Makkelijk en duidelijk. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Inmeten

Niet alleen het online bestellen en samenstellen is eenvoudig, u kunt ook makkelijk uw kozijnen zelf inmeten. U bespaart zo flink op de kosten. Het is helemaal niet moeilijk. Fenestro heeft een uitstekende meetinstructie voor u gemaakt, zodat u snel uw kozijn, deur of pui zelf kunt inmeten en monteren. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het beste kunt meten. Mocht u er zelf toch niet uitkomen, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven.

Contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheid om Schüco kozijnen te plaatsen? Bekijk dan rustig onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.